Til innholdet

Reglement

§1 Russ.no er en informasjonsside for russ og alle elever i videregående skole. Siden driftes av russeleverandørene Russeservice og Russedress.

§2 Teknisk misbruk av systemet vil føre til permanent utestengelse. Spam, flooding og kjedebrev er ikke tillatt.

§3 Norsk lov gjelder på Russ.no. Oppdager du brudd på norsk lov bør du kontakte politiet. Vi godtar ikke innhold som kan medføre straffeansvar, er ærekrenkende, rasistisk, truende, obskønt, pornografisk eller på annen måte er i strid med norsk lov. Russ.no samarbeider med politiet og vil utlevere nødvendig informasjon i saker hvor brukeren har involvert Russ.no.

§4 Mobbing eller trakassering av andre medlemmer kan medføre utestengelse.

§5 Du er personlig ansvarlig for alt innhold du gjør tilgjengelig på Russ.no. Du må få tillatelse av opphavsmannen for å legge ut andre personers åndsverk. Eksempler på åndsverk er alle bilder, tekster, filmer og musikk. Det er ikke lov å bruke profilbilder av andre enn deg selv. Bildet du laster opp skal være et tydelig bilde av deg selv.

§6 All kommersiell bruk av Russ.no må avtales på forhånd. Med dette mener vi alt informasjonsarbeid som henviser til et kommersielt produkt eller et produkt som kan/vil bli kommersielt i fremtiden. Misbruk av Russ.no med kommersielle hensikter, eksempelvis snikreklame direkte mot grupper, medlemmer, gjestebok eller profiler kan medføre anmeldelse.

§7 Russ.no forbeholder seg retten til å fjerne upassende innhold med utgangspunkt i at Russ.no er tilgjengelig for alle medlemmer.

§8 Russ.no forbeholder seg retten til å benytte seg av innhold publisert på Russ.no for markedsføring av dette nettstedet, annen bruk må avtales med rettighetshaver. Vi offentliggjør ikke innhold fra lukkede grupper og private meldinger uten at man på forhånd har innhentet aktivt samtykke fra brukeren. russ.no med underselskaper forbeholder seg retten til å kunne sende deg informasjon via mobil, post eller e-post. Ingen av dine opplysninger vil bli gitt til andre selskaper uten ditt samtykke. Du kan enkelt melde deg av våre nyhetsbrev, når som helst.

§9 Det er ikke under noen omstendigheter tillatt å publisere reklame eller annen informasjon som har tilknytning til konkurrerende virksomhet. Brudd på denne regelen kan medføre stenging av profilen din og krav om erstatning iht. våre satser for reklame på Russ.no.

§10 Som medlem er du ansvarlig for alle bilder, filer og all informasjon som formidles fra din profil.

§11 Alle medlemmer må oppgi fullt navn, adresse, skole, klasse, russefarge, mobil, epost, kjønn og fødselsdato.

§12 Profiler med falskt eller forkortet navn vil bli slettet.

§13 Endres adresse må det straks endres på din profil.

§14 Det er ikke tillatt å formidle rasistiske, truende ærekrenkende eller injurierende uttalelser noe sted på Russ.no.

§15 Som medlem på Russ.no forplikter du deg å gjøre deg kjent med reglementet vårt, og å følge dette. Det er ikke tillatt å låne bort profilen til andre, eller dele profilen din med flere andre personer.

§16 Som medlem på Russ.no vil du motta epost og sms med viktig informasjon fra Russeservice, Russedress, Russ.no og RusseID. Vi anbefaler deg at ikke melder deg av disse tjenestene slik at du mottar info om frister, rabatter og tilbud. For å melde deg av epost-utsendinger fra Russ.no, melder du deg av via linken som ligger nederst i epost-utsendingen. For å melde deg av sms-utsendinger, gjør du det her.

§17 Som medlem aksepterer jeg å motta markedsføring pr. brev, sms og e-post fra dugnadsleverandører, russetreffarrangører og informasjon om forskjellige utdanningstilbud fra Utdanninginorge.no. For å melde deg av epost-utsendinger, melder du deg av via linken som ligger nederst i epost-utsendingen. For å melde deg av sms-utsendinger, gjør du det her.

§18 Dersom du ikke sletter profilen din på Russ.no, vil du fortsatt ha tilgang til profilen din etter russetiden.

§19 Nettsideansvarlig kan når som helst, uten diskusjon eller forvarsel, redigere eller fjerne innlegg, bilder eller annen informasjon som er formidlet fra din profil.

§20 Russ.no forbeholder seg retten til å blokkere eller slette profiler uten varsel.

§21 Russ.no følger Facebooks krav til personvern og datalagring relatert til Facebook-sider, -grupper og -applikasjoner. Les mer om rettigheter og Facebooks betingelser her: https://developers.facebook.com/policy/