Til innholdet

Russ.no-app


For deg som er russ 2024, 2025, 2026 eller senere. Russ.no appen er gratis og tilgjengelig i App Store og Google Play:

GRATIS BRIKKER

Opprett din russegruppe og invitere de andre gruppemedlemmene. Når gruppen er komplett, får dere tilsendt gratis brikker for deling av sosiale medier. Flere steder har vi også representanter på skolene som deler ut brikker. Du kan også be om brikker via Russ.no-appen.

AKTIVER BRIKKEN FØR DEN LIMES PÅ

Du må aktiverer brikken i Russ.no-appen før du limer den på baksiden av mobilen. For å ikke komme i konflikt med NFC-leseren på din mobil anbefaler vi å du lime brikken nederst på baksiden:

SLIK FUNKER BRIKKEN OG APPEN MED IPHONE

Når en person tæpper din brikke sendes de til din profil i Russ.no-appen hvor de kan se de sosiale medier du velger å dele, dine gruppemedlemmer, bilder og hvem som har tæppet deg. Husk å godta at Russ.no-appen får din lokasjon, slik at kartfunksjonen virker og du kan se hvor dere møttes. Alle kan tæppe deg. De trenger ikke selv brikke eller app. For å tæppe brikken med iPhone plasseres toppen av telefonen, hvor NFC leseren sitter, inntil din brikke. Dette gjelder iPhone XR, XS, XS Max, 11 og nyere. iPhone X, 8 eller 7 må laste ned app for å lese brikker. iPhone 6 og eldre kan ikke lese brikker. Husk at du uansett ikke trenger NFC leser for å ha brikke selv.

MED ANDROID

På Android telefoner som f.eks. Samsung er NFC leseren sentrert bak på telefonen. Har du Android må du derfor ikke plassere brikken der. Sørg for at du har slått på NFC i innstillingene på din Android. De aller fleste nye Android-telefoner har mulighet til å lese brikker, men sjekk om din Android har NFC leser. Husk at du uansett ikke trenger NFC leser for å ha brikke selv.

BONUSFUNKSJON

Når 2 personer har tæppet deg åpnes bonusfunksjonen Direktekobling, hvor du kan koble din brikke direkte til f.eks. Instagram og Snapchat.

FORDELSKLUBB

Russ.no-appen har en fordelsklubb som gir deg rabatter på russeklær fra Russedress og Russeservice. Husk å godta varsler, slik at du ikke går glipp av tilbud når de lanseres.

GRATIS RUSSEID

Når du har verifisert at du er deg, får du gratis RusseID i Russ.no-appen som kan brukes som russebevis.

SPØRSMÅL

Trenger du hjelp er det bare å ta kontakt med oss på post@russ.no.